Actrices van Pretty Little Liars

Actrices van Pretty Little Liars

Van de populaire boekenreeks Pretty Little Liars is een serie gemaakt. Wie spelen de 4 populaire meisjes?

Serietotaal, 20 februari 2012 om 13:43

Van de populaire boekenreeks Pretty Little Liars is een serie gemaakt. Wie spelen de 4 populaire meisjes? We stellen ze hier aan je voor: (let op bevat spoilers!)
Lucy Hale spelt Aria Montgomery. Aria is samen met haar ouders en broertje een jaar in Europa geweest, bij haar terugkomst in Rosewood ontmoet ze in een bar een man tot wie ze gelijk is aangetrokken, ze begint een liefdes affaire. De volgende dag, op school, komt ze erachter dat de man haar leraar Engels is (Ezra Fitz). Dit is ook het eerste geheim waar Aria een mysterieuze brief van "A" over ontvangt. Ze proberen elkaar te ontwijken, maar veel succes hebben ze hier niet in. Tussen de ouders van Aria gaat het ook niet gemakkelijk, Aria is er samen met Alison achter gekomen dat haar vader een affaire heeft met een andere vrouw. Aria heeft moeite dit geheim voor zich te houden, zeker wanneer de vrouw (Meredith) een vriendin wordt van haar moeder.

Ashely Benson speelt Hanna Marin. Na Alisons verdwijning wordt Hanna de nieuwe "Queen Bee" (het populairste meisje van de groep). Als jong meisje was Hanna te zwaar en ze heeft veel gewicht verloren en er alles aan gedaan om er maar bij te horen. In de eerste afleveringen zien we Hanna een zonnebril stelen in een warenhuis, ze lijkt er mee weg te komen, maar later in de avond staat er een politieman op de stoep. Haar moeder zegt dat ze het wel oplost, even later zien we Hanna's moeder uitgebreid zoenen met de politieman en hem mee naar bed nemen. Hanna heeft een vriendje, Sean, die weigert sex met haar te hebben, Hanna neemt wraak door zijn auto in de prak te rijden.

Troian Bellisario speelt Spencer Hastings, de slimme, intelligente meid van het stel. Spencer heeft ruzie met haar zus nadat deze met haar vriend terug naar huis verhuisd en er voor zorgt dat Spencer niet in haar zelfgebouwd loft kan wonen. Spencer probeert alles om indruk te maken op haar vader, maar haar zus lijkt beter in alles. Spencer zoent met het vriendje van haar zus en ze worden betrapt. In terugblikken blijkt dat ze dit al eerder gedaan heeft, in de nacht dat Alison is verdwenen. Het vriendje wordt het huis uitgetrapt, maar door alle stress lukt het Spencer niet om een paper af te maken en levert ze een oude van haar zus in, de school is hier zo over te spreken dat ze genomineerd wordt voor een award.

Shay Mitchell speelt Emily Fields, een competitieve sportster, ze zwemt op hoog niveau. Emily woonde altijd naast Alison, na haar verdwijning is de familie echter verhuisd. Emily leert haar nieuwe buurmeisje Maya kennen, deze introduceert haar wiet. Ze worden steeds betere vriendinnen en er is zelfs een kus wanneer ze samen naar huis lopen. Emily ontvangt hierover een brief van "A" hieruit blijkt dat Emily eerder ook Alison heeft gezoend. Emily's vriendje is hier niet zo blij mee en dwingt haar bijna tot sex, Emily maakt het uit. In een fotohokje zoenen Emily en Alison, de foto's worden echter gestolen en verspreidt.

Sasha Pieterse speelt Alison DiLaurentis, ze was de leider van het meidengroepje totdat ze op een pyjama feestje verdwijnt. Een jaar later ontvang Aria een bericht van "A" van wie ze denken dat het Alison is, mede omdat ze geheimen onthult die alleen zij kan weten. Ook de andere meiden krijgen berichten van "A" met geheimen die alleen Alison kent.

Verder zien we ook Holly Marie Combs (van Charmed) in de serie, ze speelt de moeder van Aria. Ze lijkt een leuke moeder voor de kinderen. Wat ze niet weet is dat haar man achter haar rug om een affaire heeft met de vrouw die haar nieuwe beste vriendin lijkt te worden.

Lees meer over: features, actrices pll, pretty little liars, pretty little twitter

Informatie over de serie: Pretty Little Liars

Populair nieuws