Nieuw seizoen 'Criminal Minds' te zien op Veronica

Seizoen 'Criminal Minds' op Veronica

Seizoen 11 is vanaf 6 januari te zien.

Michelle Iwema, 17 december 2015 om 12:25

Vanaf de eerste woensdag van 2016 zendt Veronica het allernieuwste seizoen van de crimeserie Criminal Minds uit. De eerste avond zal bestaan uit een dubbele aflevering, daarna zal er elke week een aflevering te zien zijn.
De cast is in het nieuwe seizoen uitgebreid met Aisha Tyler, die de rol speelt van psycholoog Dr. Tara Lewis. Zij komt het elite team van de FBI versterken. Ze heeft veel ervaring met psychopaten door haar werk bij de FBI. Daar sprak ze met grote criminelen om te bepalen of ze klaar waren voor een rechtszaak. Met al deze vaardigheden is Lewis het perfecte nieuwe teamlid voor de BAU.

Criminal Minds draait om het eliteteam van de FBI: de BAU (dat staat voor de Behavioral Analysis Unit). Zij analyseren de meest gevaarlijke criminelen en stoppen hen voordat ze weer toeslaan. Het team staat onder leiding van special agent Aaron Hotchner bijgestaan door David Rossi. Andere teamleden zijn: expert in dwangmatig gedrag Derek Morgan, genie Dr. Spencer Reid, computerexpert Penelope Garcia en de schakel met de media Jennifer ‘JJ’ Jareau. Elk teamlid zet zijn of haar expertise in bij het ontrafelen van motieven en emotionele drijfveren van de criminelen.

Bron: Veronica

Lees meer over: Veronica, Criminal Minds, Aisha Taylor, Aaron Hotchner, Derek Morgan, Spencer Reed, nieuwe afleveringen

Informatie over de serie: Criminal Minds

Populair nieuws