search
Spin-off 'The Punisher' in ontwikkeling bij Netflix
Series / Nieuws

Spin-off 'The Punisher' in ontwikkeling bij Netflix

Het personage van Jon Bernthal is binnenkort te zien in 'Daredevil'.

In maart stelt Netflix het tweede seizoen van Daredevil beschikbaar. Eén van de nieuwe gezichten is Jon Bernthal, die de rol van The Punisher speelt. Klaarblijkelijk zijn Marvel en Netflix er zo tevreden over dat het personage ook een eigen serie krijgt.


TVLine meldt dat The Punisher zich naar alle waarschijnlijkheid voegt bij de Netflix-helden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Gezamenlijk zullen zij te zien zijn in de team-up serie The Defenders. Volgens de website zou er nog geen volledig groen licht zijn.

Dat Jon Bernthal de rol in de Marvel/Netflix-serie accepteerde is enigszins opvallend, aangezien hij zich na The Walking Dead vooral leek te richten op een carrière in de filmwereld. Hij heeft ondertussen bijrollen gehad in goed ontvangen titels als Fury, The Wolf of Wall Street en Sicario.

Het tweede seizoen van Daredevil verschijnt 16 maart. Later dit jaar zal ook het debuutseizoen van Luke Cage verschijnen. Of er een tweede seizoen volgt voor Jessica Jones is onbekend, maar wel waarschijnlijk. Waarschijnlijk volgt het eerste seizoen van Iron Fist in 2017.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen