Showtime kondigt tweede seizoen Billions aan

Showtime kondigt tweede seizoen Billions aan

Het financiële drama gaat verder...

Geoffrey Ketels, 27 januari 2016 om 15:11

Hoewel het tweede seizoen van Showtime's nieuwe reeks Billions de voorbije zondag nog maar werd uitgezonden lijkt het netwerk nu reeds meer dan overtuigd te zijn. De zender heeft namelijk bekend gemaakt dat er met zekerheid ook een tweede seizoen van de serie zal komen.
De première van Billions bracht 6,5 miljoen kijkers voor hun televisie, iPad of laptop. Met deze cijfers wordt het vorige record van een Showtime serie première verbroken. De voorgaande reeks met de beste cijfers voor de première-aflevering was Ray Donovan.

De aantrekkingskracht tot de serie is duidelijk groot en de reden daarvoor is niet ver te zoeken. In de reeks volgen we namelijk een rijke man die het allemaal financieel goed voor elkaar heeft, maar die op de hielen wordt gezeten door een gedreven advocaat met een enorme ambitie. De manier hoe Damian Lewis in de reeks z'n fortuin bij elkaar heeft verdiend is namelijk niet altijd even eerlijk geweest.

Wil jij je ook verliezen in een wereld van macht en geld? In dat geval is de serie Billions misschien wel iets voor jou! In de reeks zien we naast Damian Lewis ook Paul Giamatti, Maggie Siff, Malin Ackerman en David Costabile.

Bron: TV.com

Lees meer over: Showtime, Billions, serie

Informatie over de serie: Billions

Populair nieuws