search
Promo seizoensfinale 'The X-Files'
Series / Video/clip/featurette

Promo seizoensfinale 'The X-Files'

Er staat ons een schokkende onthulling te wachten.



Er is een promo vrijgegeven voor de finale van de revival van The X-Files op Fox. De goed bekeken zes afleveringen tellende miniserie laat de verdere avonturen van Dana Scully (Gillian Anderson) en Fox Mulder (David Duchovny) zien en ditmaal krijgen ze te maken met een zeer formidabele tegenstander.

Het lijkt erop dat met deze aflevering, My Struggle II genaamd, er schokkende onthullingen gedaan worden rond het menselijk leven en buitenaardse wezens. De onthullingen zouden wereldwijd gevolgen hebben, valt in de synopsis te lezen. Wellicht ligt daarin ook de mogelijkheid voor meer X-Files. Daar sprak showrunner [url2=https://www.serietotaal.nl/persoon/888/chris-carter]Chris Carter[url2] onlangs nog over.

Dit tiende seizoen zou eindigen met een flinke cliffhanger. "Ik denk niet dat dit het was voor Mulder en Scully, maar ik moet zeggen, dat er geen garantie is dat we terug keren voor meer. Toch zie ik verderop de weg nog meer verhalen voor Mulder en Scully en we eindigen met een erg grote cliffhanger. Ik speel de boel altijd alsof dit niet alleen het einde van het seizoen, maar ook van de serie zelf is."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen