search
Eerste clips 'Star Wars: The Clone Wars - The Lost Missions'

Eerste clips 'Star Wars: The Clone Wars - The Lost Missions'

Helaas heeft Netflix niet de rechten voor de Nederlandse kijkers kunnen aanschaffen.

Bram de Groot

Vanaf 7 maart is in de States en Canada het zesde en laatste seizoen te zien van Star Wars: The Clone Wars. Nadat we eerder de trailer zagen van 'The Lost Missions', de subtitel van het afsluitende seizoen, zie je hieronder de eerste clips.


Het zesde seizoen verschijnt op de On Demand-aanbieder Netflix. Voorlopig dus nog niet op de Nederlandse versie. In een korte reactie laat Netflix aan Serietotaal het volgende hierover weten: 'We were able to acquire the rights for North America.'

Waar de rechten liggen voor Nederland / Europa blijft daarmee een raadsel. Wie weet verschijnt de animatieserie in een latere fase gewoon op Cartoon Network. Op deze zender was de The Clone Wars eerder te zien, al was deze toen nagesynchroniseerd.In de dertien nieuwe episodes worden de diepste geheimen rond het conflict tussen de "light side" en "dark side" onthuld. Ook wordt Anakin Skywalker flink op de proef gesteld. Master Yoda komt erachter dat de verdwijning van een Jedi ervoor kan zorgen dat de krachtsverhoudingen in het universum voor altijd worden veranderd.

Aanbevolen artikelen