Poll: Welke Netflix/Marvel-held verdient een spin-off?

Welke Netflix/Marvel-held verdient een spin-off?

Vijf opties, en maar één keus.

Jim Pedd, 27 februari 2016 13:00

Onlangs werden de geruchten over een spin-off voor Daredevil-personage The Punisher (Jon Bernthal) ontkracht. Hij is één van de vele superhelden die in de Marvel/Netflix-series voorkomt en dus vonden we het tijd om eens te kijken: welke held willen jullie een eigen serie zien krijgen? Uiteraard komen er al meer afleveringen rond Jessica Jones, zien we later dit jaar een eerste seizoen voor Luke Cage en is Iron Fist net gecast. Die helden zullen we dus niet zien in de poll. Wel mogen jullie kiezen uit:
Claire Temple/Night Nurse: Gespeeld door Rosario Dawson, is zij de verbindende kracht tussen de Marvel/Netflix-series. Ze is ook niet echt een superheld, maar speelt wel een grote rol in het helpen van de echte helden. Misschien dat ze daarom een eigen serie verdient.

Stick: De mentor van Matt Murdock, a.k.a. Daredevil heeft tot nu toe een kleine rol gehad in het eerste seizoen en zal ook kort verschijnen in het tweede seizoen. Verdient deze oude man, met een duidelijk verleden en kennis van het bovennatuurlijke niet een eigen show?

Punisher: In het tweede seizoen pas te zien, maar ach, speculeren mag wel. Lijkt een serie rond de Punisher, met zijn ongewoon harde manieren om criminelen te bestrijden leuk?

Elektra: Anders is er nog altijd het liefje van Matt Murdock, die ook zomaar een eigen serie zou kunnen verdienen. Zij is ook getraind en neemt het ook op tegen schurken. De moeite van het maken waard?

Trish Walker / Hellcat: De beste vriendin van Jessica Jones is zelf stiekem ook een superheld. Ze is in de comics sterk in de martial arts en kan ook gedachten lezen. Komt bij dat ze in de serie een tattoo blijkt te hebben van Hellcat. Zou ze in het tweede seizoen al die held worden?


Lees meer over: poll, marvel, netflix, spinoff, daredevil, jessica jones, luke cage, iron fist, night nurse, stick, punisher, elektra, hellcat

Populair nieuws