search
'Criminal Minds: Beyond Borders' komt naar Veronica
Series / Nieuws

'Criminal Minds: Beyond Borders' komt naar Veronica

Gary Sinise pakt zware criminaliteit aan in deze nieuwe spin-off.

De nieuwe spin-off van Criminal Minds genaamd Criminal Minds: Beyond Borders is vanaf 23 maart te zien op Veronica. Deze serie volgt het format van de bekende serie over de BAU, alleen gaat deze over een divisie die Amerikanen helpt die in het buitenland in de problemen zijn gekomen.


De International Response Unit van Criminal Minds: Beyond Borders wordt geleid door Jack Garrett (gespeeld door Gary Sinise), een doorgewinterde FBI-agent. Zijn team bestaat uit de slimme antropoloog Clara Seger die al veel heeft gereisd, de heldhaftige voormalig militair Matthew Simmons, de briljante technische analist Russ 'Monty' Montgomery die meestal bij de betrokken families in Amerika blijft, en de onverschrokken patholoog anatoom Mae Jarvis. Of het nou gaat om ontvoeringen, moorden of valse beschuldigingen van misdaden, deze agenten zetten alles op alles om de criminelen in het buitenland te identificeren en buiten de grenzen voor veiligheid te zorgen.

Afgelopen seizoen van Criminal Minds was er al een cross over aflevering te zien met de nieuwe divisie. Deze aflevering viel een beetje tegen, maar dat is normaal omdat er meer aandacht is om de nieuwe personages te testen (en of ze samen chemie hebben) dan de verhaallijn. Na deze aflevering werd bijvoorbeeld ervoor gekozen om Anna Gunn geen onderdeel te maken van de cast, ondanks dat ze in de pilot een grote rol speelde.

Het is niet de eerste keer dat er geprobeerd wordt om een spin-off te maken van Criminal Minds dat al tien seizoen loopt. In 2011 kwamen de makers met Criminal Minds: Suspect Behaviour met niemand minder dan Oscar- winnaar Forest Whitaker in de hoofdrol. Toch werd deze na een seizoen niet verlengd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen