search
Poster & synopsis 'Supergirl'/'The Flash' crossover
Series / Posters

Poster & synopsis 'Supergirl'/'The Flash' crossover

Waarom is Barry Allen in het universum van Supergirl?

Hieronder kan je een op comics geïnspireerde poster bekijken voor de speicale aflevering van Supergirl. In de DC-serie van zender CBS gaat The Flash van The CW namelijk zijn opwachting maken. Naast de poster is er ook een synopsis vrijgegeven voor de aflevering met de titel World's Finest, waarin Barry Allen (Grant Gustin) en Kara Zor-El (Melissa Benoist) samen moeten werken.


"Kara krijgt een nieuwe bondgenoot als The Flash plotseling vanuit een ander universum aankomt en Kara helpt om Siobhan, a.k.a. Silver Banshee (Italia Ricci) en Livewire (Brit Morgan) te verslaan. In ruil daarvoor moet ze hem helpen een manier terug naar huis te vinden."

Uitvoerend producenten Greg Berlanti en Andrew Kreisberg vertelden nog er erg naar uit te kijken: "We zijn zo blij iets aan te kondigen waar we al sinds we begonnen zijn met Supergirl van dromen. Een teamup van The Flash en Supergirl! We willen Grant Gustin ervoor bedanken dat hij de tijd kon maken om langs te komen (bovenop zijn al gigantische werklast) en alle mensen bij CBS, The CW, Warner Bros. en DC, om dit mogelijk te maken. En we willen de fans en journalisten die hier om bleven vragen bedanken."

Aanbevolen artikelen