Netflix-show 'Chef's Table' krijgt nog 3 seizoenen

Netflix-show Chef's Table krijgt nog 3 seizoenen

Met in totaal zestien nieuwe afleveringen.

Jim Pedd, 10 maart 2016 16:50

Als je van de eerste zes afleveringen van Netflix-documentairereeks Chef’s Table houdt, zal je het leuk vinden om te horen dat er nog eens 16 afleveringen komen. Elk daarvan moet weer een andere beroemde kok volgen en vertellen over waar ze inspiratie vandaan halen. De show is gedetailleerd en toont veel van de restaurantindustrie en wat er in de geest van sommige van ’s werelds beste koks omgaat.
Centraal in het eerste seizoen stonden mensen als Massimo Bottura, chef van Osteria Francescana in Italië, het derde beste restaurant van de wereld en de Zweedse Magnus Nilsson, met het restaurant Faviken. Het tweede seizoen is op 27 mei te zien en krijgt vier afleveringen. Het derde zal later in het jaar te zien zijn en exclusief Franse koks volgen.

In 2017 komen er nog eens zes afleveringen. Centraal staan onder meer Ana Ros van Hisa Franko in Slovenië en Dominique Crenn van Atelier Crenn in de VS. In seizoen drie zal Adeline Grattard van restaurant Yam’Tcha aan bod komen. Voor het seizoen in 2017 staan namen als Jeong Kwan (Chunjinam Hermitage, Baekyangsa Temple, Zuid-Korea) en Nancy Silverton van het Amerikaanse restaurant Mozza op ge planning.


Bron: Digital Trends

Lees meer over: netflix, chefs table, kok, serie, Documentaire, reeks, seizoenen

Informatie over de serie: Chef's Table

Populair nieuws