search
Eerste trailer 'Ray Donovan' seizoen 4
Series / Trailer

Eerste trailer 'Ray Donovan' seizoen 4

Liev Schreiber laat zich van een gewelddadige kant zien in de trailer.

Michelle Iwema


Op 26 juni gaat het vierde seizoen van Ray Donovan in première op de Amerikaanse zender Showtime en wie alvast meer wil weten over wat de personages te wachten staat, krijgt daar al een voorproefje op in de trailer. Deze kun je hierboven bekijken.

Voor het nieuwe seizoen is ook al een synopsis vrijgegeven. Deze luidt als volgt: "Ray Donovan met Liev Schreiber in de hoofdrol als L.A.'s beste professionele fixer "“ de man die gebeld wordt om de celebs, athleten en rijke zakenlui van de stad uit de meest moeilijke situaties te redden. Het laatste seizoen was er een intensief gevecht met de Armeense maffia en dat zorgde ervoor dat Ray weer opnieuw zijn geloof vindt. Met een tweede kans op verlossing, is Ray goed op weg om een betere echtgenoot en vader te zijn. Maar terwijl thuis dingen de goede kant op gaan, komt hij via zijn werk in situaties te terecht die grootser en gevaarlijker zijn dan ooit tevoren. Ondertussen is Mickey gevlucht uit LA en hoopt hij ergens opnieuw te kunnen beginnen, door opnieuw de boel keer op keer op te lichten."

Naast Schreiver is natuurlijk Jon Voight weer van de partij als Mickey. Daarnaast zullen Lisa Bonet, Embeth Davidtz, Ted Levine, Gabriel Mann, Ismael Cruz Cordova, Chris Coppola en Billy Lush een gastrol spelen,

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen