Nieuwe trailer Netflix-mysterie 'Stranger Things'

Nieuwe trailer Netflix-mysterie Stranger Things

En meteen een klassieke poster.

Jim Pedd, 1 juli 2016 om 12:26


Netflix heeft een tweede trailer vrijgegeven voor de mysterieuze serie Stranger Things. Daarnaast is er een nieuwe, mooie poster voor de show. Stranger Things is vanaf 15 juli te zien op Netflix en heeft hoofdrollen voor onder meer Winona Ryder, Matthew Modine, David Harbour, Charlie Heaton, Natalie Dyer en Millie Brown.

De serie speelt zich af in Hawkins Indiana, in de jaren tachtig. De serie draait om de zoektocht naar een jonge knul die spoorloos verdwenen is. Zijn moeder (Ryder) begint een onderzoek, en doet dat in samenwerking met de lokale autoriteiten. Het is het begin van een reeks mysteries, die topgeheime regeringsexperimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten en een mysterieus meisje blootleggen.

De serie dient als een liefdesbrief voor culthits uit de jaren tachtig en is een coming-of-age verhaal. Bovenaan dit bericht de nieuwe trailer, hieronder de poster.


Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Trailer 2, Winona Ryder, Matthew Modine, David Harvour, Charlie Heaton, Natalie Dyer, Millie Brown

Populair nieuws