Sierra McClain vervoegt cast van Empire

Ze speelt een zangeres die Lucious graag wil binnenhalen.

Geoffrey Ketels, 14-07-2016 16:35

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het hip-hop drama Empire heeft alweer een mooie naam aangekondigd die deel zal uitmaken van de cast van het derde seizoen van de reeks. Het gaat deze keer om actrice en zangeres Sierra McClain. McClain zal in de huid kruipen van Nessa welke wordt omschreven als een uitzonderlijk talent die beschikt over een dodelijk goede stem. Het is dan ook niet meer dan normaal dat Lucious (gespeeld door Terrence Howard) alles in het werk wil stellen om ze een contract aan te bieden.
Het is niet voor het eerst dat er een nieuwe, mooie naam wordt aangekondigd voor het derde seizoen van de serie Empire. Eerder werden immers ook de rapper French Montana evenals Birdman aan de cast toegevoegd. Meteen bij de aankondiging van deze namen was het reeds duidelijk dat ze in het derde seizoen een niet onbelangrijke rol zouden vertegenwoordigen. Showrunner Ilene Chaiken wist er het volgende over te zeggen:

"Beiden zullen veelvuldig aan bod komen en zullen een belangrijke rol hebben in het derde seizoen van Empire. Het derde seizoen beschikt bovendien over een ware 'Godfather-stijl' waarmee we de trouwe fans van de serie ongetwijfeld zullen weten te verrassen".

Ben jij ook al benieuwd naar wat het derde seizoen van Empire allemaal voor ons in petto zal hebben?

Bron: Hollywood Reporter

Lees meer over: Empire, serie, Sierra McClain

Populair nieuws