search
Laatste trailer 'Game of Thrones' seizoen 4
Series / Trailer

Laatste trailer 'Game of Thrones' seizoen 4

De serie moet mogelijk afgesloten worden met films.



Hierboven zie je de laatste trailer voor het vierde seizoen van HBO-serie Game of Thrones. Wederom krijgen we wat nieuwe beelden voorgeschoteld van het aankomende seizoen. Verder is er nog wat nieuws rond de serie. Onlangs vertelden showrunners David Benioff en D.B. Weiss dat ze de serie na zeven of acht seizoenen willen laten aflopen.

In een interview met THR vertelde schrijver George R.R. Martin, de man achter de boeken waarop de serie gebaseerd is, dat er mogelijk films gemaakt moeten worden om het verhaal passend af te sluiten. "Het hangt er vanaf hoelang de serie loopt. Duurt het zeven jaar? Of gaan we voor acht? Of zelfs tien? De boeken worden groter en groter in schaal," vertelde Martin.

"Mogelijk is er wel een film nodig om de zaken netjes af te ronden, iets met een filmbudget. Zeg maar honderd miljoen dollar voor twee uur. De draken worden namelijk echt groot," concludeerde hij. Verder schrijft THR dat er nog overwogen wordt om de prequelboeken, Tales of Dunk and Egg, die zich negentig jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones afspelen, te verfilmen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen