search
Brent Spiner: Star Trek Discovery biedt geheel nieuw perspectief
Series / Nieuws

Brent Spiner: Star Trek Discovery biedt geheel nieuw perspectief

En staat hij open voor een cameo als Data?

Ondanks dat er nog maar weinig details bekend zijn rond Bryan Fullers eigen Star Trek-serie voor CBS, wordt steeds duidelijker dat de regisseur een heel andere blik op het Star Trek-universum gaat geven dan eerdere series deden. Dit werd nu ook verteld door acteur Brent Spiner, die jarenlang in The Next Generation en daaraan gelinkte films de rol van Data speelde.


"Bryan heeft een heel andere kijk op de zaak dan de mensen die Star Trek in het verleden brachten," aldus Spiner. "Bryan komt van een emotionelere plek, vanuit het hart om het beter te omschrijven. Op dit moment is dat de mooiste en meest verfrissende weg om in te slaan voor de franchise." Of hij dan zelf ook een rol wil spelen weet hij niet. "Ik weet het niet zeker, want op dit punt heb ik al meer dan 180 uur van Star Trek gemaakt."

De serie van Fuller krijgt in eerste instantie dertien afleveringen. De show moet een persoonlijk maar uitgebreid verhaal gaan vertellen. Het is niet zeker in welke tijd de serie zich afspeelt, al gaat het gerucht rond dat deze zich voor de gebeurtenissen in The Original Series afspeelt.

De serie moet in januari te zien zijn.

Aanbevolen artikelen