Teaserfoto gigantische The CW-crossover

Teaserfoto gigantische The CW-crossover

We zien The Flash, Arrow, Supergirl en de Legends of Tomorrow.

Jim Pedd, 9 augustus 2016 om 10:16

Nadat een jaar geleden met The Flash en Arrow de trend gezet is voor crossovers tussen The CW-series, komt er nu binnenkort ook een met die twee series, Supergirl en Legends of Tomorrow. Klaarblijkelijk is men al bezig met de opnames hiervan, want acteur Stephen Amell plaatste bovenstaande teaserfoto.
Daarop zien we dat de castleden zich in kostuum verzameld hebben. We zien de benen van Grant Gustins Flash, Brandon Rouths Atom, Caity Lotzs White Canary en Melissa Benoists Supergirl, naast die van Amell zelf natuurlijk.

Tot nu toe is er erg weinig bekend over de crossover. We weten wel van uitvoerend producent Greg Berlanti dat het de bedoeling is, dat er een grote bedreiging komt voor iedereen tegelijk. Dus niet, zoals eerder het geval was, individuele bedreigingen voor de schurken, verspreid over meerdere afleveringen.

Het verhaal gaat dat deze teamup op de een of andere manier de Aarde van Supergirl naar de versie van Arrow moet brengen.

Bron: Stephen Amell

Lees meer over: Arrow, Crossover, The CW, Stephen Amell, Grant Gustin, Brandon Routh, Caity Lotz, Melissa Benoist, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws