'Lost'-bedenker gelooft in terugkeer serie

Lost-bedenker gelooft in terugkeer serie

Damon Lindelof denkt dat een ander creatief team het stokje overneemt.

Jim Pedd, 21 maart 2014 om 11:17

In een interview met E!Online vertelde Damon Lindelof, die samen met J.J. Abrams en Jeffrey Lieber Lost bedacht, dat hij gelooft dat de serie in de toekomst terug zal keren. ”Ik geloof dat er meer Lost zal komen,” vertelde Lindelof.
”Maar ik denk niet dat wij ons ermee bezig zullen houden. Ik denk dat een ander creatief team zijn intrede doet en zijn eigen draai aan de show geeft, wat ik erg spannend vind,” ging hij verder. Lindelof wilde ook vertellen waarom hij gelooft dat hij samen met Abrams en Lieber niet méér Lost zal maken.

”Ik denk dat we ons verhaal verteld hebben. We hebben zoveel energie gestoken in het tot een goed einde brengen van de serie,” aldus Lindelof. Het terugbrengen van de serie is niet bepaald onmogelijk. ABC heeft de rechten op de serie en zou kunnen beslissen om de show terug te brengen.

De laatste aflevering van de serie ging in mei 2010 in première en was erg controversieel. ”Er zijn nog veel vragen na het einde van de serie,” vertelde Lindelof. ”Hoe zit het bijvoorbeeld met de ijsberen? Zijn ze allemaal dood? Waren ze altijd al dood?”

Dan rest natuurlijk nog de vraag: willen jullie meer Lost?

Bron: E! Online

Lees meer over: lost, nieuwe reeks, serie, damon lindelof, jj abrams, jeffrey lieber

Informatie over de serie: Lost

Populair nieuws