search
Eerste castinglijst 'Game of Thrones' S7 gelekt
Series / Nieuws

Eerste castinglijst 'Game of Thrones' S7 gelekt

Uiteraard geen namen, maar wel details over het type personages dat men nodig heeft.

We kunnen vandaag beginnen met speculeren over de cast van het zevende seizoen van Game of Thrones. Watchers on the Wall heeft de hand weten te leggen op een lijstje met personages waarvoor castleden gezocht worden. Uiteraard staan er geen namen op, maar alsnog kunnen we genoeg speculeren.


Generaal, rond de 40-55 jaar oud: Een belangrijk officier, een blanke acteur met Brits accent. De acteur is specifiek nodig in de week van 6 september.

Priester, in de 60: Priester met morele autoriteit en een bepaalde kracht. De show zoekt een blank acteur met Brits accent. Hij heeft in de week van 22 september 1 week aan scènes om op te nemen.

Krijger, 35-45 jaar oud: Personage krijgt flink wat dialoog en wordt omschreven als een excellente rol voor een goed acteur. Hij moet blank zijn, en een neutraal Engels accent hebben. De acteur heeft scènes voor heel oktober.

Poortwachter, in de 20: Personage wordt omschreven als een noorderling, blaakt van zelfvertrouwen. Hij zou te zien zijn in flink wat scènes en een goede rol hebben.

Stadswacht, in de 30: Een stadswacht die een verdacht uitziend persoon onderschept tijdens zijn nachtelijke patrouille. Acteur moet een Brits accent hebben en heeft 1 week aan opnames.

Koopman, in de 40: Is op een drukke avond in een kroeg te zien. Men zoekt een karakteracteur. De huidskleur van het personage maakt niet zoveel uit. Mogelijk voor een scène die zich in Essos of Dorne afspeelt.

Mooie dame: Een actrice die zelfverzekerd is en een paar mooie zinnen kan uitspreken. Voor de rol moet ze bereid zijn volledig naakt te gaan. Ze heeft 1 week aan opnames en zou in Dorne/Essos te zien zijn.

Jonge heer, eind 20: Lange, knappe jonge man. Men zoekt een blank acteur met Brits accent, die 1 week beschikbaar is in september.

Luitenant, in de 20: Personage wordt als atletisch en fysiek sterk omschreven, een gedisciplineerd krijger. De acteur moet van een Midden-Oosterse afkomst zijn, en wordt waarschijnlijk een Dothraki.

Het is opvallend hoeveel men vraagt om acteurs met een Brits accent. Dat wordt in de serie gewoonlijk gebruikt voor rijke personages en rond King's Landing. Wat denken jullie van de lijst?

Aanbevolen artikelen