ITV geeft Victoria een tweede seizoen

ITV geeft Victoria een tweede seizoen

De jonge koningin keert terug naar haar troon.

Geoffrey Ketels, 26 september 2016 om 13:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

ITV heeft bekend gemaakt dat het een tweede seizoen heeft besteld van de serie Victoria. Het waren Polly Hill en Kevin Lygo die het nieuws naar buiten brachten.
Victoria is een historisch drama van de hand van Daisy Goodwin (screenwriter) en Mammoth Screen (producer). In de serie maken we kennis met Jenna Coleman als de jonge koningin. Ze speelt in de reeks naast Tom Hughes die de rol van Prince Albert op zich heeft genomen. Het eerste seizoen werd aan het einde van de maand augustus gelanceerd en was meteen goed voor een gemiddelde van 7,7 miljoen kijkers.

Het moet gezegd, het concept van de serie is er eentje om duimen en vingers van af te likken. In de komende afleveringen wordt het duidelijk dat ook een jonge koningin te maken krijgt met de problemen die het dagelijks leven van een moeder en vrouw met zich meebrengt. Zo moet ze proberen om niet alleen een goede moeder en vrouw te zijn, maar staat ze uiteraard ook nog eens aan het hoofd van één van de machtigste naties aller tijden.

Timmer zei over de aankondiging met betrekking tot het tweede seizoen alvast het volgende; "Het is duidelijk dat het publiek deze fantastische serie wel weet te smaken. De vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen hebben er dan ook voor gezorgd dat we met gepaste trots het tweede seizoen nu reeds willen aankondigen".

Volg jij de serie Victoria?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Victoria, serie, ITV

Populair nieuws