Elke seconde telt in nieuwe beelden & poster '24: Live Another Day'

Nieuwe trailer & poster '24: Live Another Day'

En check een nieuwe poster van Jack Bauers negende avontuur!

Bram de Groot, 26 maart 2014 om 08:00


Ondertussen hebben we al enkele beelden gezien uit het negende en vermoedelijk allerlaatste seizoen van de serie 24. Hieronder zie je de promo 'Every Second Counts' van 24: Live Another Day, waarin Kiefer Sutherland uiteraard te zien is als Jack Bauer.

De nieuwe serie pikt het verhaal enkele jaren na het einde van seizoen 8. Ondanks dat er slechts twaalf afleveringen verschijnen, zal het seizoen wel 24 uur in beeld brengen. Tussen de verschillende afleveringen zit namelijk een kleine tijdssprong. De eerste aflevering, die op 5 mei in première gaat op 20th Century Fox Television, duurt overigens al zo'n twee uur.

In Live Another Day is Jack Bauer in Londen op de vlucht voor de mensen met wie hij ooit samenwerkte. Nu blijken ze zijn hulp nodig te hebben om een terroristische aanslag te voorkomen, die de wereld voor altijd zou kunnen veranderen. Hieronder ook nog een nieuwe poster:


Bron: FOX

Lees meer over: 24, 24 live another day, 2014, 5 mei, fox, jack bauer, 12 afleveringen, jon cassar, kiefer sutherland, kim raver, yvonne strakhovski, trailer 2

Informatie over de serie: 24: Live Another Day

Populair nieuws