Vierde seizoen is laatste voor Masters of Sex

Vierde seizoen is laatste voor Masters of Sex

Showtime bevestigt officieel het einde van het drama.

Geoffrey Ketels, 1 december 2016 om 12:50

Fans van de serie Masters of Sex die hoopten dat er nog een vijfde seizoen van de reeks zou verschijnen zijn er jammer genoeg aan voor de moeite. Showtime heeft namelijk ondertussen officieel aangegeven dat het vierde seizoen het laatste was.
"Masters of Sex was een serie die prachtig is geschreven. Bovendien speelde de reeks op fantastische wijze in op de veranderende behoeftes van Amerikanen op vlak van seks. We zijn bijzonder tevreden en trots dat we de mogelijkheid hebben gehad om het verhaal van Masters en Johnson met onze kijkers te delen. De reeks blijft vooralsnog beschikbaar via al onze platformen zodat geïnteresseerden ze de komende jaren nog steeds kunnen ontdekken."

Het is opvallend dat Showtime geen precieze reden geeft voor het cancellen van de serie. We kunnen echter concluderen dat vooral tegenvallende kijkcijfers aan de basis liggen. Het vierde seizoen klokt dan ook af op een gemiddelde van slechts 800.000 kijkers. Dat is een groot verschil in vergelijking met het gemiddelde van 2.000.000 kijkers in het voorgaande seizoen.

Was jij een fan van de reeks Masters of Sex en ga je ze missen?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Masters of Sex, Showtime, serie

Informatie over de serie: Masters of Sex

Populair nieuws