Geoff Johns: 2017 brengt nieuwe DC-serie

Geoff Johns: 2017 brengt nieuwe DC-serie

Brengt The CW ons nog een DC-serie?

Jim Pedd, 3 januari 2017 om 10:05

In film heeft DC Comics het lang niet zo gemakkelijk als op televisie. Films als Batman v Superman en Suicide Squad wisten bij het publiek wel miljoenen te verdienen, maar bij critici weinig aan te slaan. Op tv ligt het anders, daar zijn er tig series gebaseerd op DC-comics te zien. Nu is er nieuws van Geoff Johns, die stelt dat er nog een nieuwe serie op komst is.
Er zijn veel, heel veel DC-series. The CW heeft er alleen al vijf: Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow en iZombie. Dan is er nog Fox, dat Gotham heeft en de serie Lucifer. En wat te denken van ABC-serie Preacher en de in ontwikkeling zijnde shows Black Lightning en Krypton?

Het is niet bekend wanneer de onthulling waar Johns naar refereert komt. Het zou dagen, weken maar ook maanden kunnen duren. Ook is niet zeker welke serie het betreft. Geruchten gaan onder meer over een Green Lantern-serie, of Booster Gold.

Lees meer over: Geoff Johns, DC, DC Comics, Serie, Nieuw, Gotham, Supergirl, The Flash, Arrow, Legends of Tomorrow, Lucifer

Populair nieuws