Vincent D'Onofrio over terugkeer als Kingpin

Vincent D'Onofrio over terugkeer als Kingpin

Hij komt terug. Maar wanneer?

Jim Pedd, 5 januari 2017 om 10:06

Fans van Marvel/Netflix-serie Daredevil zijn ongetwijfeld teleurgesteld over het feit dat Vincent D’Onofrio’s Kingpin niet terugkeert in The Defenders. Maar tegenover Collider belooft de acteur dat zijn personage wel snel terug keert. Wellicht in het derde seizoen van Daredevil, dat in 2018 te zien moet zijn.
“Hij zal uiteindelijk terugkeren. Eerlijk gezegd zou ik het ook willen weten, want dan kon ik daar dit jaar rekening mee houden. Maar ik weet zeker dat hij terug keert, alleen niet wanneer. Ik kan niet wachten om te horen wanneer. Ik vind het Marvel-spul geweldig om te doen. Ik wil niets liever. Ik hou er zoveel van omdat ze daar zo creatief te werk gaan. Ze laten je iets heel nieuws brengen naar een iconisch ding dat ze net bedacht hebben. Het is zo leuk en ik hou er heel veel van.”

In een eerder interview leek acteur D’Onofrio zeker te weten wanneer het personage terugkeert: “Ik weet het, maar mag het nog niet zeggen.” Daar komt nog bij dat Charlie Cox, de hoofdrolspeler van Daredevil, Kingpin weer wil zien. Wie weet dus toch in 2018.

Bron: Collider

Lees meer over: Daredevil, Marvel, Netflix, Vincent DOnofrio, Kingpin, Matt Murdock, Charlie Cox

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws