search
Nieuwe teaser 'Veep' seizoen 6
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe teaser 'Veep' seizoen 6

Ex-president zijn is net als de tepel van een man.Er is een nieuwe teaser vrijgegeven voor het zesde seizoen van HBO-serie Veep. Die promo begint met Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) als ex-president, die zich naar eigen zeggen in haar tweede akte bevindt. Ditmaal reist ze rond de wereld in een poging democratie te verspreiden.

Ondanks het vertrek van bedenker en showrunner Armando Iannucci heeft de serie in het vijfde seizoen gewoon tien sterke afleveringen afgeleverd. Tegelijk staat de show in het zesde seizoen voor een grotere uitdaging ooit: voor het eerst is Selina Meyer geen president en dus is het maar de vraag of de serie het vol kan houden. Hoe ga je immers verder als het centrale uitgangspunt waar je vijf jaar mee gespeeld hebt, weg is?

Nou, blijkbaar met dezelfde humor als eerst. De dertig seconden durende video begint ermee dat Selina het zijn van ex-president vergelijkt met "de tepel van een man". Kortom: de humor blijft scherp en laat nu zien hoe Selina probeert om te gaan met het verlies van haar positie als eerste vrouwelijke president, en bouwt aan haar nalatenschap.

Vanaf 16 april weer op HBO (of Ziggo Movies & Series XL).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen