Muzikale trailer 'The Get Down' deel 2

Muzikale trailer The Get Down deel 2

Zijn jullie al klaar voor de nieuwe reeks?

Jim Pedd, 10 maart 2017 om 15:46


Het tweede deel van Netflix-serie The Get Down van Baz Luhrmann kreeg onlangs al een aankondigingsteaser, en nu heeft Netflix een volledige trailer vrijgegeven voor het ’70 hip-hop drama. Ditmaal veel muziek van de show die op 7 april weer verder gaat. Centraal zal uiteraard de muzikale toekomst van de Get Down Brothers en Mylene staan.

Naast bovenstaande trailer, is er nu ook een nieuwe synopsis vrijgegeven.
“Deel twee van The Get Down pikt het verhaal op in 1978, een jaar na de gebeurtenissen in deel een. De opzwepende omwenteling eind jaren ’70 in New York City en de nog naamloze nieuwe culturele kracht, weet een nieuwe beat te slaan in de Bronx, terwijl disco nog altijd centraal staat. Onze jonge geliefden, Books en Mylene, verliezen zichzelf in de aanstaande culturele revolutie, voorbestemd om alles aan hun wereld te veranderen - maar ze hebben dit moment om hun stempel hierop te drukken. Tegen de achtergrond van een bankroet New York, meedogenloze gangsters en geldbeluste labelbazen, ontdekken ze dat het alleen creativiteit en liefde zijn die hen zullen helpen overleven. En ze moeten alles opofferen voor hun muziek, en elkaar.”

De cast van The Get Down bestaat onder meer uit Shameik Moore, Justice Smith, Herizen Guardiola, Jaden Smith, Skylan Brooks, Tremaine Browne Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Kevin Corrigan, Jimmy Smits en Giancarlo Esposito.

Lees meer over: The Get Down, Baz Luhrman, Netflix, Trailer, Get Down Brothers, Mylene

Populair nieuws