Meer bekend over pilot 'Constantine'

Veel details over het plot van de pilot.

Jim Pedd, 07-04-2014 11:11

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Er wordt al hard gewerkt aan Constantine, de DC-serie met Matt Ryan in de hoofdrol. Veel is er nog niet bekend over de serie van David S. Goyer en Daniel Cerone, maar nu zijn er wat details. Shock Till You Drop stelt het scenario van de pilot in handen te hebben en heeft een lijstje opgesteld van tien interessante zaken over de pilot.
Allereerst schrijft de site dat de pilot zich in en rondom New York City afspeelt. John Constantine heeft zich laten opnemen in een psychiatrische kliniek, want hij wordt achtervolgd door een gruwelijk incident. Hij verloor ooit een 9-jarig meisje aan een demon, die haar ziel naar de hel meenam. Dat heeft een grote impact op zijn leven en is ook meteen zijn motivatie om op demonen te jagen. Na zes maanden besluit hij weer verder te gaan met het echte leven. Er blijkt iets aan de hand te zijn in de bovennatuurlijke wereld.

John blijkt verder een beetje een wijsneus te zijn, die zijn emoties verbergt met sarcastische humor. Aan het begin van de pilot draagt hij zijn iconische jas nog niet. Later heeft hij die gelukkig wel. John krijgt hulp van de engel Manny, die John zielsrust moet bieden.

Liv Parsons is een jonge vrouw die met John te maken krijgt nadat ze ontdekt dat ze achtervolgd wordt door iets. Haar overleden vader Jasper kende John en John is hem iets verschuldigd. Papa Midnite is verder een imposante Cubaan die dromen heeft van de toekomst. Hij gebruikt cocaïne om wakker te blijven. Dan is er nog Chaz, de chauffeur van John. Hij is een gevoelige jongeman met veel kennis van het bovennatuurlijke.

De pilot laat veel geesten en demonen zien, maar verliest zich niet in mythologie. Tot slot worden in de aflevering de grondvesten voor een partnerschap tussen Liv en John gelegd.


Bron: Shock Till You Drop

Lees meer over: constantine, pilot, matt ryan, details, david goyer, nbc, harold pirreneau, charles halford, lucy griffiths

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix