search
Ryan Murphy over s7 'American Horror Story'

Ryan Murphy over s7 'American Horror Story'

Wat wordt nou de rol van Clinton en Trump?

Jim Pedd

Er ligt niet zo'n dikke mantel van geheimzinnigheid over het zevende seizoen van American Horror Story als bij de vorige reeks het geval was. Maar er heerst wel enige onduidelijkheid. Zo zouden we Donald Trump en Hillary Clinton niet te zien krijgen, ondanks dat het seizoen zal draaien om de Amerikaanse Presidentsverkiezingen van afgelopen jaar. Maar daarna kregen we te horen dat ze er wel zouden zijn. En nu legt showrunner Ryan Murphy uit hoe ze te zien zijn.


"Ze worden niet gespeeld door acteurs. Je zal ze op televisie zien. De eerste tien minuten van het seizoen, speelt zich af op een macabere manier rond verkiezingsnacht en er is iets gruwelijks dat met de levens van de personages gebeurt, terwijl ze allemaal kijken naar de verkiezingen. Die op zichzelf een horrorverhaal waren, dus het is een horrorverhaal in een horrorverhaal."

In het zevende seizoen zijn Billy Eichner en Billie Lourd gecast in mysterieuze rollen. Verder weten we alleen van Sarah Paulson en Evan Peters dat ze terugkeren in het zevende seizoen.

Aanbevolen artikelen