search
Jonathan Frakes keert terug naar 'Star Trek'
Series / Nieuws

Jonathan Frakes keert terug naar 'Star Trek'

Hij gaat weer regisseren!

Hoe Star Trek: Discovery verbonden zal zijn met de oorspronkelijke franchise is nog niet zeker, maar we weten nu in elk geval dat een van de oudgedienden zich weer met de boel gaat bemoeien. Next Generation-ster Jonathan Frakes zal een aflevering van het eerste seizoen van Discovery regisseren.


Dat deed de acteur al bij de series Next Generation, Deep Space Nine, Voyager en twee films in de franchise. Tegelijk zal hij niet te zien zijn, dat benadrukken showrunners Gretchen J. Berg en Aaron Harberts. Toch zijn ze blij met de terugkeer van de beste man:

"Jonathan Frakes voegt zich weer bij de Trek-wereld met Discovery. Hij is een fantastische man en een geweldige regisseur. Onze cast kan niet wachten om met hem samen te werken."

De show speelt zich tien jaar voor de oorspronkelijke missie van de Enterprise af en vertelt een overkoepelend verhaal over een spanne van 15 afleveringen. Die zullen vanaf 24 september te zien zijn en rond november tijdelijk onderbroken worden. Uitzendingen worden daarna in januari 2018 weer hervat.

Aanbevolen artikelen