Update je 'Game of Thrones'-kennis met 'Guide of Thrones'!

Update je GoT-kennis met 'Guide of Thrones'!

Over twee weken moet je klaar zijn voor seizoen 7.

Bram de Groot, 4 juli 2017 om 12:17

Het echte aftellen is begonnen voor de fans van Game of Thrones. Op 17 juli start op Ziggo met het zevende seizoen van de met 38 Emmy Awards bekroonde HBO-serie. De zender heeft nu een speciale Guide of Thrones Messenger gelanceerd om je kennis over de serie een beetje op te frissen.
De Guide of Thrones Messenger is een interactieve chatbot en geeft je korte samenvattingen over belangrijke momenten en personages uit de serie. Zelfs met of juist zonder spoilers! Wat heb je nodig? Facebook Messenger, welke toegankelijk is voor iedereen met een Facebook-account. Wil je meer weten over deze Guide of Thrones Messenger? Check dan de website van Ziggo.

Het zevende, een na laatste seizoen van Game of Thrones bestaat uit zeven afleveringen. Opnieuw zal een groot deel van het seizoen een speciaal voor de serie bedachte verhaallijn hebben en dus niet of slechts beperkt gebaseerd zijn op de boeken van George R. R. Martin.

Bron: Ziggo

Lees meer over: Game of Thrones, Seizoen 7, HBO, Carice van Houten, George R R Martin, Emilia Clarke, Kit Harington, Peter Dinklage, DB Weiss

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws