search
De series die in augustus op Netflix verschijnen
Series / Featured

De series die in augustus op Netflix verschijnen

Met o.a. The Defenders S1, The Mist S1 en Shooter S2!

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in augustus, vandaag op Serietotaal ook een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.


Nieuwe seizoenen


4 augustus: Wet Hot American Summer: Ten Years Later (miniserie)
Het vervolg op de satirische film Wet Hot American Summer en de prequelserie Wet Hot American Summer: First Day of Camp. Deze achtdelige reeks speelt zich af in 1991 en zowel in het kamp als New York City.11 augustus: Atypical (seizoen 1)
De komedieserie draait om Sam, een achttienjarige autistische jongen. Hij vindt dat het tijd is om een vriendin te vinden en vertrekt samen met zijn moeder op een reis waarin hijzelf vooral zoekt naar onafhankelijkheid. Telt zeven afleveringen.11 augustus: White Gold (seizoen 1)
In zeven afleveringen laat deze BBC-komedie het verhaal van een showroom in Essex zien. Centraal staat de charismatische en zelfverzekerde verkoper Vincent, die er bepaald geen moeite mee heeft regels te breken om maar producten verkocht te krijgen.18 augustus: The Defenders (seizoen 1)
Na jaren wachten is het eindelijk zover: De Marvel-helden van Netflix - Daredevil, Iron Fist, Jessica Jones en Luke Cage - gaan samenwerken om te vechten tegen een gemeenschappelijke vijand. Dat blijkt de grote leider van The Hand te zijn, een rol voor niemand minder dan vermaard actrice Sigourney Weaver.25 augustus: The Mist (seizoen 1)
Deze tien afleveringen tellende dramaserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van horrorschrijver Stephen King. Op een dag wordt een klein dorpje omringd door een mysterieuze dikke laag mist, waar dodelijke bedreigingen in schuilen.25 augustus: Disjointed (deel 1)
In 21 afleveringen vertelt deze komedie het verhaal van cannabis-legende Ruth Whitefeather Feldman. Zij zet haar net afgestudeerde zoon en een team van jonge "budtenders" in om haar te helpen marihuana te verkopen in Los Angeles.
Wekelijks nieuwe afleveringenVanaf 1 augustus: Shadowhunters: The Moral Instruments (seizoen 2B)
Nadat haar moeder verdwijnt, moet Clary Fray de voor haar onbekende en mysterieuze duistere wereld van demonen betreden, in een poging haar terug te vinden. Dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan, maar al snel vindt de jonge meid haar draait als Shadowhunter. Dit is het tweede deel van het tweede seizoen, met elke dinsdag een nieuwe episode.Vanaf 1 augustus: Orphan Black (seizoen 5)
Op dinsdagen wordt het verhaal van Sarah Manning afgerond. Het vijfde seizoen is namelijk het laatste en hierin besluit Sarah definitief er alles aan te doen om Neolution te verslaan en eindelijk rust te krijgen in haar leven.Vanaf 2 augustus: Shooter (seizoen 2)
Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Shooter op Netflix. De serie draait om de reis van Bob Lee Swagger, een veteraan die meerdere medailles kreeg in het leger en nu weer in actie moet komen om te voorkomen dat de Amerikaanse president vermoord wordt. Maar al snel blijkt hj daar de schuld van te krijgen...
Hele serie18 augustus: That '70s Show (seizoen 1 tot en met 8)
Eric Forman is een typische middelbare scholier die opgroeit in Wisconsin in 1976 met zijn familie en vrienden. Samen maken ze allerhande zaken mee, die zo ongeveer elke tiener meemaakt. De show is erg geinig en verschijnt in z'n geheel (dus alle 200 afleveringen) op Netflix.
Kinderseries4 augustus: Voltron: Legendary Defender (seizoen 3)
Een groepje tieners moet leren samenwerken om het universum te beschermen tegen de kwaardaardige King Zarkon.

11 augustus: True and the Rainbow Kingdom (seizoen 1)
De achtjarige True en haar beste vriend Bartleby de Kat beleven allerlei buitengewone avonturen in het kleurrijke Rainbow Kingdom.

18 augustus: Glitter Force Doki Doki (seizoen 1)
Vier meisjes moeten hun innerlijke superheld vinden om de aard een het magische koninkrijk Jubiland te verdedigen tegen de kwaadaardige koning Mercenare.

18 augustus: Dinotrux (seizoen 5)
Dieren zoals de Craneosauraus, Garbageadon en Tyrannosaurus Trux (deels dinosaurus en deels vrachtwagen) bestaan in deze fictieve versie vand e prehistorie.

25 augustus: Dragons: Race to the Edge (seizoen 5)
Hiccup, Toothless en de andere drakentemmers eleven allerlei spannende avonturen. Zo zoeken ze onder meer naar Dagur en andere onbekende drakensoorten en verlaten ze uiteindelijk Berk om een eigen uitvalsbasis te bouwen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen