Er komt waarschijnlijk maar één 'Game of Thrones' spin-off

En bekijk foto's van de première van het zevende seizoen.

Jim Pedd, 14-07-2017 10:15

Het zevende seizoen van Game of Thrones is bijna daar! Komende zondag gaat de strijd om Westeros verder en dus heeft HBO foto's vrijgegeven van de eerste aflevering. Afgezien daarvan sprak HBO-baas Casey Bloys met The Hollywood Reporter en vertelde hij over de toekomst van de franchise.
Bloys liet weten dat er nog geen beslissingen genomen zijn met betrekking tot de mogelijke nieuwe series: "Ik probeer er niet zoveel mogelijk te maken. Mijn gevoel op dit moment is, dat we geluk hebben als een van de vier series het niveau haalt dat we willen. Nou, wat als ze theoretisch gezien allemaal goed zijn? Dat is een probleem dat we oplossen zodra we er komen. Maar wetende wat wij weten over het ontwikkelingsproces, hebben we besloten er meerdere te ontwikkelen. Maar ik zie het niet gebeuren dat we er meer dan één maken."

Dan hebben we nog een achttal foto's van de aflevering Dragonstone. Hierin organiseert Jon (Kit Harington) de verdediging van het Noorden, probeert Cersei (Lena Headey) de kansen gelijk te trekken en komt Daenerys (Emilia Clarke) eindelijk thuis.

Bron: THR

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, George RR Martin, Franchise, Spinoff, Prequel, Kit Harington, Lena Headey, Emilia Clarke

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie