Er komt waarschijnlijk maar één 'Game of Thrones' spin-off

Waarschijnlijk maar één GoT spinoff op komst

Jim Pedd, 14 juli 2017 om 10:15

Het zevende seizoen van Game of Thrones is bijna daar! Komende zondag gaat de strijd om Westeros verder en dus heeft HBO foto’s vrijgegeven van de eerste aflevering. Afgezien daarvan sprak HBO-baas Casey Bloys met The Hollywood Reporter en vertelde hij over de toekomst van de franchise.

Bloys liet weten dat er nog geen beslissingen genomen zijn met betrekking tot de mogelijke nieuwe series: “Ik probeer er niet zoveel mogelijk te maken. Mijn gevoel op dit moment is, dat we geluk hebben als een van de vier series het niveau haalt dat we willen. Nou, wat als ze theoretisch gezien allemaal goed zijn? Dat is een probleem dat we oplossen zodra we er komen. Maar wetende wat wij weten over het ontwikkelingsproces, hebben we besloten er meerdere te ontwikkelen. Maar ik zie het niet gebeuren dat we er meer dan één maken.”

Dan hebben we nog een achttal foto’s van de aflevering Dragonstone. Hierin organiseert Jon (Kit Harington) de verdediging van het Noorden, probeert Cersei (Lena Headey) de kansen gelijk te trekken en komt Daenerys (Emilia Clarke) eindelijk thuis.

Bron: THR

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, George RR Martin, Franchise, Spinoff, Prequel, Kit Harington, Lena Headey, Emilia Clarke

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws