Ook Najib Amhali speelt rol in pokerserie 'Bluf'

Rol voor Najib Amhali in pokerserie 'Bluf'

Eerder deze maand tekende Yolanthe Sneijder-Cabau al voor een plekje in de cast.

Jan-Peter Rook, 17 april 2014 11:07

Najib Amhali, Fatima Moreira de Melo en Charlie Chan Dagelet gaan een rol spelen in Bluf, een dramaserie die zal worden uitgezonden op RTL5. Het drietal sluit aan bij een cast die al bestond uit Achmed Akkabi, Jan Kooijman, Yolanthe Sneijder-Cabau, Javier Guzman en Geza Weisz.
Het leven van de goede vrienden Philip, Tje, Hein en Mark verandert volledig als Philip (Akkabi) een uitzonderlijk pokertalent blijkt te zijn en een grote som geld wint. Vanaf dat moment speelt geld geen enkele rol meer en belanden ze in een rollercoaster waarin niets te gek is en hun stoutste dromen werkelijkheid worden. De vrienden hebben de tijd van hun leven, maar hoe lang kunnen ze blijven omgaan met deze nieuwe lifestyle die draait om roem, geld, spanning en vrouwen? Is de hechte vriendschapsband wel bestand tegen de spanningen van hun nieuwe leven?

Bluf bestaat in eerste instantie uit tien afleveringen en gaat dit najaar in première.

Bron: RTL5

Lees meer over: najib amhali, Yolanthe Sneijder Cabau, poker, bluf, Fatima Moreira de Melo, Charlie Chan Dagelet, Achmed Akkabi, Jan Kooijman, Javier Guzman, Geza Weisz

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws