Gesprekken over terugkeer 'Hannibal' begonnen!

Gesprekken over terugkeer Hannibal begonnen

Eindelijk!

Jim Pedd, 12 augustus 2017 om 13:00

Showrunner Bryan Fuller heeft laten weten dat er gesprekken plaatsvinden over een eventuele terugkeer van Hannibal. Ze bevinden zich in een vroeg stadium en dat komt doordat de rechten op de serie pas net teruggevloeid zijn naar producent Martha DeLaurtentiis. Die is meteen begonnen met gesprekken over een terugkeer en dat is bemoedigend.
Daarmee komt ook meteen uit wat Fuller in mei onthulde. Hij stelde toen dat gedacht werd om in september te beginnen met gesprekken: “Ik heb gesproken met Martha DeLaurtenntiis. Ik heb gesproken met Mads [Mikkelsen] en Hugh [Dancy]; we zijn allemaal enthousiast over een mogelijke terugkeer naar het verhaal. Er zijn wat hordes om te nemen. De rechten gaan geloof ik in september terug naar Martha en dan is het de vraag wat we met Gaumont doen. Dat zou de enige manier zijn om voort te gaan als we deze personages willen gebruiken.”

Het vierde seizoen zou - als dat er komt - moeten draaien om Margot Verger. “Er is een hele verhaallijn die ik wil maken met Katherine Isabelle’s personage, Margot Verger, die nu de moeder van de erfgenaam van Verger is en de controle over de Verger vleesverpakkingsindustrie heeft.”

Lees meer over: Hannibal, Bryan Fuller, Hugh Dancy, Mads Mikkelsen

Informatie over de serie: Hannibal

Populair nieuws