De series die in september op Netflix verschijnen

Met o.a. Star Trek: Discovery, Shooter, Designated Survivor, Narcos en Bojack Horseman.

Jim Pedd, 25-08-2017 16:44

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in september, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.
» Bekijk op Filmtotaal het overzicht met de komende films.


Nieuwe seizoenen1 september: Narcos (seizoen 3)
In het derde seizoen van Narcos is er eindelijk afgerekend met Pablo Escobar, maar krijgt DEA agent Javier Peña te maken met een veel erger kartel: het Cali Cartel, dat er de voorkeur aan geeft alles onder de radar te doen.


8 september: Bojack Horseman (seizoen 4)
BoJack Horseman was ooit de ster van de televisieserie Horsin' Around, maar is twitig jaar later aan lager wal geraakt. In deze animatieserie volgen we zijn pogingen iets van het leven te maken en werk te vinden in Hollywood.


8 september: Fire Chasers (seizoen 1)
De Amerikaanse staat California werd in 2016 door 6.986 branden in de natuur getroffen, de een groter dan de ander. Maar dat aantal is uitzonderlijk groot en stelt de dappere mannen en vrouwen die met gevaar voor eigen leven dagelijks strijden tegen het vuur, voor grote uitdagingen. Deze docureeks kijkt naar hun werk.


13 september: Once Upon a Time (seizoen 6)
Als het zesde seizoen van Once Upon a Time begint, leek het even vredig te zijn in Storybrooke. Maar al snel wordt het land bedreigd door duistere krachten, onder meer aangevoerd door de kwaadaardige Mr. Hyde en de Evil Queen.


15 september: American Vandal (seizoen 1)
Een komische misdaadserie die í  la Making a Murderer kijkt naar de nasleep van de dure fallout van een grap op de middelbare school, waarbij zevenentwintig auto's beklad werden met penissen.


15 september: American Horror Story (Raonoke)
De zesde reeks alweer van de anthologie-serie American Horror Story. Dit seizoen kijkt naar realityserie My Roanoke Nightmare, die zogenaamd echte gebeurtenissen reconstrueert. Een nieuwe en verfrissende invalsheok voor de show.


15 september: Rupaul's Drag Race (seizoen 9)
Realityreeks waarin RuPaul samen met Michelle Visage, Ross Matthews en Carson Kressley op zoek gaat naar de Next Drag Superstar van de Verenigde Staten. Het negende seizoen is straks geheel te zien op Netflix.


22 september: Fuller House (seizoen 3)
Fuller House draait om D.J. Fuller, moeder van drie jonge jongens en weduwe, haar zus Stephanie, beste vriendin Kimmy en de tienerdochters van Kimmy, die allemaal intrekken om gezamenlijk voor de kinderen te zorgen. Het huis wordt zo nog een stuk voller.


22 september: Jack Whitehall: Travels with my Father (seizoen 1)
De Britse komiek Jack Whitehall begon in 2009 met een tussenjaar, om lekker bij te komen. Maar daar stopte hij vervroegd mee en dat jaar wil hij nu inhalen. Samen met vader Michael besluit hij erop uit te gaan en naar vreemde locaties en evenementen te reizen, in een poging hun onderlinge band te versterken.


29 september: Club de Cuervos (seizoen 3)
Ondertussen weer toe aan het derde seizoen. Als de patriarch van een invloedrijke familie om het leven komt, vechten zijn erfgenamen om het nalatenschap: de controle over zijn geliefde voetbalteam: de Cuervos van Nuevo Toledo.


29 september: Big Mouth (seizoen 1)
Een geanimeerde komedie die draait om de tienerjaren van Nick Kroll en Andrew Goldberg. Centraal staan hun avonturen, die behoorlijk vulgair kunnen zijn. De tien afleveringen zijn op 29 september te zien.Wekelijks nieuwe afleveringen
6 september: Shooter (seizoen 2)
Elke woensdag een nieuwe aflevering. Centraal staat Bob Lee Swagger, een veteraan die in actie moet komen om de moordenaar van de Amerikaanse president te vinden. Makkelijk gaat dat niet, omdat hijzelf de hoofdverdachte is.


25 september: Star Trek: Discovery (seizoen 1)
Na jaren is er eindelijk weer een nieuwe Star Trek-serie. Deze speelt zich tien jaar voor de avonturen van Kirk, Spock en de Enterprise af en draait om de USS Discovery. Ook speelt de Klingon-oorlog een rol. Elke maandag een nieuwe aflevering.


28 september: Designated Survivor (seizoen 2)
Doordat hij de aangewezen overlever is, overleeft de laaggeplaatste minister Tom Kirkman een aanslag op de Amerikaanse president. Hij wordt de nieuwe, maar krijgt meteen problemen met het vestigen van zijn gezag en het vinden van de terroristen.Kinderseries
1 september: Lego Elves: Secrets of Elvendale (seizoen 1)
Een tienermeisje moet haar land beschermen tegen allerlei bedreigingen. Daartoe gebruikt ze een magisch amulet en krijgt ze hulp van haar beste vrienden.


8 september: Greenhouse Academy (seizoen 1)
Studenten van twee rivaliserende slaapzalen op een Zuid-Californische kostschool combineren hun krachten om het op te nemen tegen een stel kwaadaardige geesten.

8 september: Spirit: Riding Free (seizoen 2)
De wilde avonturen van een vrijzinnig meisje en haar paard.


15 september: Veggietales in the City (seizoen 2)
Larry, Bob en al hun groentevriendjes delen hun avonturen in de stad!


15 september: Project MC2 (deel 5)
Tienerspion McKeyla en drie slimme meisjes worden geheim agent om een boel misdaden op te lossen.


Lees meer over: Netflix, Series, Overzicht, Star Trek Discovery, Shooter, Designated Survivor, Narcos, Bojack Horseman

Populair nieuws