search
'The Walking Dead' S8 krijgt geen personagecentrische afleveringen
Series / Nieuws

'The Walking Dead' S8 krijgt geen personagecentrische afleveringen

Ditmaal wordt het verhaal breder opgezet en verteld.

Een van de kritiekpunten op het zevende seizoen van AMC's The Walking Dead, is dat er in sommige afleveringen zoveel focus lag op één specifiek personage, dat het overkoepelende plot nauwelijks vooruit leek te gaan. Zo concentreerde aflevering zes zich geheel op Tara van de Oceanside gemeenschap en werkte hij nauwelijks.


Showrunner Scott Gimple heeft nu tijdens een interview met TVLine beloofd dat elke aflevering van het nieuwe seizoen zich concentreert op meerdere personages. "Wegens het verhaal dat we vertellen, draait dit seizoen om alle personages. En het verhaal verschuift behoorlijk in elke aflevering, tussen veel verschillende personages en op consistente basis, wat best ongewoon is voor deze serie."

Daarmee mogen we ogenschijnlijk ook verwachten dat het tempo in seizoen acht hoger komt te liggen. Dat zei Gimple in het verleden ook wel eens en nu belooft hij dat we bovenop dat hogere tempo ook leuke en onverwachte relaties zien tussen personages. "We zullen personages invloed op elkaar zien hebben, die dat niet eerder hebben gehad. En we zien mensen samenwerken die dat niet eerder hebben gedaan. Het wordt heel bevredigend."

Vanaf 22 oktober weer te zien op AMC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen