Mooie concept art 'Star Wars Rebels'

Mooie concept art Star Wars Rebels

Het Keizerrijk verstevigt zijn grip op het sterrenstelsel.

Jim Pedd, 22 april 2014 08:00

Na een nieuwe clip en featurette is er nu een hele berg ander promotiemateriaal vrijgegeven voor Star Wars Rebels. LucasFilm en Disney gaven de concept art vrij tijdens de WonderCon, die afgelopen weekend plaatsvond.
De serie speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Episode III en Episode IV, een periode van bijna twee decennia die nog nooit op beeld getoond is. In die periode werkte het Keizerrijk om zijn grip op het sterrenstelsel te verstevigen en werden de laatste Jedi opgejaagd. Tegelijk vormde zich de Rebellie, die we in de eerste trilogie volgden.

De hoofdpersonen van de serie zijn Twi’Lek Hera (Vanessa Marshall), briljante Zeb (Steve Blum), cowboy-Jedi Kanan (Freddie Prinze Jr.), de Luke Skywalker-achtige Ezra Bridger (Noah Taylor), Sabine (Tiya Sircar) en robot Chopper. Star Wars Rebels is deze herfst te zien op The Disney Channel en Disney XD. De introductie gaat gepaard met een film van één uur.
Bron: ComingSoon

Lees meer over: star wars rebels, disney, lucasfilm, wondercon, concept art, hera, vanessa marshall, zeb, steve blum, kanan, freddie prinze jr, ezra bridger, noah taylor, sabine, tiya sircar, chopper

Informatie over de serie: Star Wars Rebels

Populair nieuws