search
Komt er een Negan-centrische aflevering in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Komt er een Negan-centrische aflevering in 'The Walking Dead'?

Wat Jeffrey Dean Morgan wel.

Acteur Jeffrey Dean Morgan speelt schurk Negan in The Walking Dead. Veel weten we niet over zijn achtergrond, en wat de acteur betreft komt daar verandering in. Wat Morgan betreft, komt er zelfs een aflevering die ons duidelijk maakt dat Negan - hoewel nu een wreed mens - ooit niet zo was.


"Ik moet voorzichtig zijn, want de schrijvers hebben veel plezier met Negan en zijn dialoog en ik moet voorzichtig zijn want het dialoog stelt hem open voor andere interpretaties, want iedereen wil dat hij een superschurk is en ik heb liever dat ik hem niet als grote schurk hoef te spelen. Ik weiger dat, want er zit veel meer in hem dan dat. Dit jaar zijn [Scott] Gimple en ik op een missie om dat uit te zoeken," vertelde de acteur.

"En zoals je weet, hoop ik dat we ooit een aflevering over zijn achtergrondverhaal kunnen maken, want het is een speciaal verhaal. Ik weet niet of dat dit jaar zo zal zin, maar we krijgen genoeg van hem te zien. Maar zelfs als dat niet zo is, heeft hij genoeg te vertellen en onthult hij zo dus wel wat over zichzelf," aldus de acteur.

Vanaf 22 oktober op AMC te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen