search
Waarom de Avengers-toren niet in de MCU-series zit

Waarom de Avengers-toren niet in de MCU-series zit

Heeft het een goede reden?

Jim Pedd

Goed, het is bekend dat de Marvel-helden uit de films waarschijnlijk geen crossover zullen maken met de straathelden uit de Netflix-series. Maar opvallend is de afwezigheid van de Avengers-toren in de skyline van Manhattan. Marvel-baas Jeph Loeb legt nu waarom en daaruit blijkt dat men eigenlijk geen goed idee heeft.


"Ik denk dat het meer aankomt op de vraag van waar we zijn, en dat onderweg vast te moeten stellen. Op veel manieren, helpt het feit dat we minder specifiek zijn het publiek begrijpen dat dit zich op elke straathoek kan afspelen. Vanuit waar we nu zijn, kan ik het Empire State Building zien liggen, maar als we ons hier dertig blokken vandaan zouden bevinden, kon ik dat niet zien. Maar dat ik het niet zie, betekent niet dat het dan niet bestaat. Het betekent enkel dat we het niet vanaf hier kunnen zien."

De realiteit ligt er vermoedelijk in dat de editors en cinematografen gewoon hun scènes moeten kunnen opnemen zonder zich al te druk hoeven maken om digitale trucages op de achtergrond.

Aanbevolen artikelen