De series die in november op Netflix verschijnen

De series die in november op Netflix verschijnen

Met o.a. The Punisher, Frontier, Arrow, The Sinner en Teen Wolf.

Jim Pedd, 26 oktober 2017 om 15:48

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in oktober, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.
» Bekijk op Filmtotaal het overzicht met de komende films.


Nieuwe seizoenen
1 november: Greenleaf (seizoen 2)
Deze serie van Craig Wright kijkt naar de familie Greenleaf. Zij hebben een gigantische kerk in bezit in Memphis, maar verbergen wel hele duistere geheimen en hebben nogal wat leugens die ze verborgen proberen te houden. Uiteraard gaat dat niet heel eenvoudig. In de Verenigde Staten is de show nu toe aan zijn derde seizoen.


1 november: Guilt (seizoen 1)
Een Amerikaanse student woont in Londen. Als haar kamergenoot op gruwelijke wijze vermoord wordt, is zij de hoofdverdachte en probeert ze naarstig haar onschuld te bewijzen.


3 november: Alias Grace (seizoen 1)
Deze Original is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Grace Marks, een huishoudster en immigrante uit Ierland, die in 1843 vastgezet werd voor de moord op haar werkgever, Thomas Kinnear. Grace claimt daar niets mee te maken te hebben, en is ook echt onschuldig. Een decennium later is het aan Dr. Simon Jordan om haar te helpen zich de ware gebeurtenissen te herinneren.


7 november: The Sinner (seizoen 1)
Mysterieuze serie die in het eerste seizoen acht afleveringen krijgt en een hoofdrol heeft voor actrice Jessica Biel. Hierin probeert een jonge moeder te achterhalen waarom ze ineens gewelddadige neigingen krijgt.


10 november: Lady Dynamite (seizoen 2)
Deze Netflix-komedie is gebaseerd op wat Maria Bamford als “haar leven” ziet. De afleveringen zijn vaak behoorlijk surrealistisch en volgen belangrijke gebeurtenissen van dag tot dag.


10 november: Blazing Transfer Students (seizoen 1)
Een stel knotsgekke leerlingen wordt door hun schoolhoofd geselecteerd voor een mysterieuze missie. Wat precies weten ze niet, maar eraan beginnen moeten ze toch.


17 november: The Punisher (seizoen 1)
Op vrijdag 17 november gaat het eerste seizoen van deze nieuwe Marvel/Netflix-serie in première. De dertien afleveringen tonen hoe Frank Castle verandert in de burgerwacht The Punisher, die misdaad op alle nodige manieren bestrijdt.


18 november: Teen Wolf (seizoen 6)
Na zes seizoenen komt er een einde aan de MTV-hit Teen Wolf en het laatste seizoen is in november op Netflix Nederland te streamen. Hierin werd een tiener gebeten door een weerwolf en daardoor geïnfecteerd met het virus. Dat leidt meteen tot een hele nieuwe categorie vijanden.


22 november: Godless (seizoen 1)
Deze zevendelige limited series is gemaakt door Steven Soderbergh en Scott Franck. Centraal staat Frank Griffin, een outlaw die het wilde westen terroriseert, en opgejaagd wordt door Roy Goode - zijn partner die nu zijn vijand is. De zoektocht van Frank leidt hem naar La Belle, een stadje dat geheel uit vrouwen bestaat.


23 november: She’s Gotta Have It (seizoen 1)
Het eerste seizoen van de serie gebaseerd op de gelijknamige film van regisseur Spike Lee. De tien afleveringen schetsen het beeld van een vrouw en haar drie geliefden.


24 november: Frontier (seizoen 2)
Het tweede seizoen van een behoorlijk intense Netflix-serie. Hierin speelt acteur Jason Momoa de hoofdrol van Declan Harp, een beruchte Amerikaanse outlaw die meedoet in de bonthandel in Canada. De serie is behoorlijk gewelddadig en krijgt dit seizoen zes nieuwe afleveringen. Een derde reeks is verser al besteld.


28 november: Glitch (seizoen 2)
Een politieagent moet op een nacht naar de begraafplaats. Daar ontdekt hij dat er iets heel vreemds aan de hand is: zes mensen zijn uit de dood opgestaan en verkeren in perfecte gezondheid. Wat is er aan de hand? Dat staat ook in dit tweede seizoen centraal.Wekelijks nieuwe afleveringen
Maandagen: Star Trek: Discovery (seizoen 1)
Eind september ging de show van start en op 13 november is de laatste aflevering alweer te zien. Dan hebben we in negen afleveringen het begin van de oorlog tussen de Federation en de Klingons kunnen zien, die nog vrolijk voortwoedt. In januari 2018 zijn de laatste zes afleveringen te zien.


Donderdagen: Dynasty (seizoen 1)
Het eerste seizoen van de revival van Dynasty ging in oktober van start en ook in november zijn er afleveringen te zien. De show vertelt het verhaal van de Carrington en Colby-families.


Donderdagen: Designated Survivor (seizoen 2)
Sinds september is het tweede seizoen van Designated Survivor te zien en we hebben nog heel wat afleveringen te gaan. Als het seizoen begint, is Thomas Kirkman een jaar president, en jaagt hij nog steeds naarstig op degene die achter de aanslag op het Capitol zat.


Vrijdagen: Riverdale (seizoen 2)
Sinds half oktober is het tweede seizoen van Riverdale op Netflix te volgen. Centraal staat het leven van Archie Andrew, die iets van het leven probeert te maken in het kleine stadje Riverdale en ontdekt dat er iets heel duisters verborgen gaat achter de vredige façade.


Zaterdagen: Arrow (seizoen 6)
Elke zaterdag is er weer een nieuwe aflevering te zien van Arrow, waarin we zien hoe Oliver Queen probeert een leven op te bouwen met Felicity. Als de kwaadaardige organisatie H.I.V.E. de macht in Star City over probeert te nemen, moet Oliver uit het pensioen terugkomen en de stad redden.Kinderseries
10 november: Dinotrux Supercharged (seizoen 1)
Nieuwe Netflix Original waarin de Dinotrux eindelijk terugkeren. Volledig opgeladen voor nieuwe avonturen gaan ze de uitdagingen sterker dan ooit aan!


17 november: Stretch Armstrong & The Flex Fighters (seizoen 1)
In dit avontuur veranderen Jake Armstrong en zijn vrienden plotseling in superwezens met ongekende krachten. Samen nemen ze het op tegen een reeks kwaadwillenden.


17 november: Spirit: Riding Free (seizoen 3)
Spirit en Lucky beleven spannende avonturen in het Wilde Westen en doen dat samen met vriendinnen Pru en Abigail.
Lees meer over: Netflix, Series, Overzicht, Frontier, Arrow, The Sinner, The Punisher, Teen Wolf

Populair nieuws