Ook 'Friday The 13th' krijgt een tv-serie

Ook 'Friday The 13th' krijgt een tv-serie

Jason Voorhees en zijn familie keren terug op het kleine scherm.

Bram de Groot, 25 april 2014 om 12:47

Volgens de website Deadline wordt er op dit moment door Emmett/Furla/Oasis Films en Crystal Lake Entertainment gewerkt aan een tv-serie gebaseerd op de horrorklassieker Friday The 13th. Zelfs Sean S. Cunningham, regisseur van het eerste deel uit 1980, is betrokken. Hij moet optreden als uitvoerend producent.
Cunningham liet het volgende weten tegenover Deadline: "Jason Voorhees is een synoniem voor het genre en we zijn van plan om zijn nalatenschap op een provocerende en meeslepende manier uit te bouwen, op basis van de verhaallijnen die wereldwijd al velen deed sidderen"

Er zouden scriptschrijvers zijn aangesteld om Jason Voorhees opnieuw uit te denken. De verhaallijn moet zich gaan focussen op "de personages uit Crystal Lake die gedwongen worden het opnieuw op te nemen tegen de moordenaar." Ook zouden er nieuwe geheimen van zijn familie worden onthuld.

Naast dit tv-project moet er ook een nieuwe Friday The 13th-film verschijnen. Hiervoor is reeds V/H/S-regisseur David Bruckner aangesteld.

Bron: Deadline

Lees meer over: Friday The 13th, serie, jason voorhees, crystal lake, 2015, Sean S Cunningham, 1980, horror, film, Crystal Lake Entertainment

Populair nieuws