Guillermo del Toro maakt driedelige animatieserie

Guillermo del Toro maakt driedelige animatieserie

In 2019 komen Trollhunters en spin-off 3 Below bijeen in Wizards.

Jim Pedd, 9 november 2017 om 08:00

Netflix-serie Trollhunters krijgt in december een tweede seizoen. Volgend jaar brengt verder een spin-off en het jaar daarna zal er een grote crossover komen. Dat meldt Entertainment Weekly vandaag op basis van bericht van maker Guillermo del Toro.
Del Toro bevestigde dat Trollhunters onderdeel uitmaakt van een driedelige Tales of Arcadia franchise. De spin-off komt in 2018 en draagt de naam 3 Below. Daarin volgen we “twee koninklijke buitenaardse tieners, die samen met hun bodyguard ontsnappen naar de Aarde.”

Vervolgens komt in 2019 de serie Wizards uit, waarin de “drie mystieke verhaallijnen bijeen gebracht worden en de magische helden een strijd voeren die niet alleen het lot van onze planeet bepaalt, maar ook van het trollenkoninkrijk en de andere planeet.”

Het tweede seizoen van Trollhunters zal overigens op 15 december in zijn geheel op Netflix te steamen zijn. Het is nog niet duidelijk of de spin-offs de plaats van mogelijke volgende seizoenen innemen, of dat die er ook gewoon komen straks.

Bron: EW

Lees meer over: Trollhunters, Netflix, Guillermo del Toro, Tales of Arcadia, 3 Below, Wizards

Populair nieuws