search
Dit personage keert niet terug in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Dit personage keert niet terug in 'Game of Thrones'

Erg jammer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Game of Thrones heeft de afgelopen jaren meermaals personages bezocht die lange tijd niet gezien waren. Zoiets staat niet te gebeuren met Ellie Kendricks Meera Reed. Het personage liep sinds seizoen drie rond met Bran (Isaac Hempstead-Wright), maar keert niet terug in het achtste seizoen.

Dat laat Kendrick weten aan Metro UK. "Voor zover ik niet nee," vertelt ze. "Ik weet het niet. Het is grappig omdat ik altijd de vraag krijg wat er aan de hand is en of ik er in zit. Maar eerlijk waar, ik weet het niet. Ik wacht tot de telefoon overgaat en dan kom ik erachter. Maar tot nu toe is dat niet gebeurd. Maar ik zal vast op een bepaald moment horen wat me te wachten staat, maar tot nu toe is dat niet zo."

De productie van de laatste zes afleveringen van de HBO-serie vindt sinds oktober plaats. Die worden vermoedelijk pas in de zomer van 2018 afgerond. Dat Meera niet meer te zien is, is toch jammer. Het afscheid van het personage was niet heel mooi afgelopen seizoen, want Bran toonde nul dank voor alles wat ze opgeofferd had. Nu is ze dus ogenschijnlijk definitief weg.

De première van het achtste seizoen zou in de loop van 2019 plaatsvinden.

Aanbevolen artikelen