Ellen Page tekent voor hoofdrol in Netflix-serie 'The Umbrella Academy'

Ellen Page in The Umbrella Academy

Ze is de enige zonder superkrachten.

Jim Pedd, 14 november 2017 om 10:06

Er is nog maar weinig bekend gemaakt over The Umbrella Academy, een aanstaande Netflix-serie die zich baseert op de comic van Gerard Way en Gabriel Bá. Tot nu, want er is een hoofdrolspeler gevonden. Actrice Ellen Page heeft getekend om een van de hoofdrollen te spelen, al krijgt haar personage geen superkrachten.
Volgens The Hollywood Reporter zal Page de rol van Vanya spelen. Zij wordt omschreven als “het zwarte schaap van haar slecht functionerende familie. Zij is de enige van de geadopteerde kinderen van Reginald Hargreeves zonder superkrachten. Een meeloper en een onzeker muurbloempje, dat er moeite mee heeft haar plek in de wereld te vinden.”

De serie volgt de van elkaar vervreemde leden van een disfunctionele familie van superhelden (The Umbrella Academy). Het gaat om personages als The Monocle, Spaceboy, The Kraken, The Rumor, The Séance, Number Five, The Horror en The White Violin. Gezamenlijk moeten zij “de mysterieuze dood van hun vader oplossen, terwijl alles uit elkaar valt voor hun uiteenlopende persoonlijkheden en krachten.”

Dat zal in 2018 in tien afleveringen te zien zijn op Netflix.

Bron: THR

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Ellen Page, Gerard Way, Gabriel Ba

Populair nieuws