search
'Big Little Lies' krijgt tweede seizoen

'Big Little Lies' krijgt tweede seizoen

Met zeven afleveringen.

Jim Pedd

HBO-serie Big Little Lies zou maar één seizoen krijgen, maar daar komt nu verandering in. HBO heeft een tweede seizoen besteld, met de oorspronkelijke cast en zeven afleveringen. Andrea Arnold zal plaatsnemen in de regisseursstoel.


Veruit de meeste castleden keren terug in het tweede seizoen: Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoe Kravitz, Laure Dern en Adam Scott. Verder is het verhaal van het tweede seizoen door schrijver David E. Kelley en boekenschrijfster Liane Moriarty vormgegeven. Dat zal de "pijn van leugens, kracht van vriendschappen, kwetsbaarheid van het huwelijk en uiteraard de moeilijkheden die komen kijken bij goed ouderschap bekijken. Relaties zullen kapotgaan, loyaliteiten vervagen… waarmee het potentieel voor emotionele en lichamelijke verwondingen groot is."

Dat de serie een nieuwe reeks krijgt, zal niemand echt verbazen. De Limited Series werd uiterst goed ontvangen en scoorde maar liefst zestien Emmy-nominaties. Daarvan werden er acht gewonnen, waaronder voor de beste Limited Series, beste hoofdrolspeelste voor Nicole Kidman en meer prijzen.

De productie van de nieuwe reeks begint schijnbaar begin volgend jaar.

Aanbevolen artikelen