De series die in januari op Netflix verschijnen

Het wordt een behoorlijk goede maand voor de serieliefhebber!

Jim Pedd, 18-12-2017 17:48

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.
» Bekijk op Filmtotaal het overzicht met de komende films.


Nieuwe seizoenen
1 januari: Lovesick (seizoen 3)
Nadat hij erachter komt een SOA te hebben, besluit Dylan contact op te nemen met elk meisje waarmee hij ooit seks heeft gehad, om hen te vertellen dat er slecht nieuws is. Alweer toe aan zijn derde seizoen...


1 januari: How to Get Away with Murder (seizoen 3)
Een groep ambitieuze rechtenstudenten raakt samen met hun briljante professor verstrikt in een gestoord moordplan dat het verloop van hun levens voor altijd zal veranderen.


1 januari: Weeds (seizoen 1 t/m 8)
Als de echtgenoot van Nancy Botwin overlijdt, is ze bang haar status en manier van leven te verliezen. Om haar rijke leventje voort te kunnen zetten, besluit ze cannabis te gaan verhandelen. Met de nodige problemen als gevolg.


1 januari: Gotham (seizoen 3)
Het verhaal achter de opkomst van Detective James Gordon in Gotham City in de jaren voordat Batman opkomt. De serie heeft de focus eerst gelegd op veel verschillende schurken, maar draait nu ook echt om de opkomst van Bruce Wayne als Batman.


1 januari: The Flash (seizoen 3)
Fans van de The CW-serie zullen blij zijn in januari. Ze krijgen dan het complete derde seizoen van The Flash - toch de leukste van de DC-series van de tv-zender - te zien op Netflix. Verder op 17 januari de eerste tien afleveringen van seizoen vier, gevolgd met wekelijks een nieuwe.


1 januari: Friends (alle seizoenen)
De serie draait om een groep van zes vrienden: Rachel Green, Ross Geller, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani en Phoebe Buffay. Zij hebben allemaal zo hun eigen problemen, waar ze op eigen hilarische wijze mee omgaan.


5 januari: Dirk Gently's Holistic Detective Agency (seizoen 2)
Deze fantastische serie, gebaseerd op werk van Douglas Adams, heeft een prachtig tweede seizoen gekregen en dat is nu eindelijk op Netflix Nederland te streamen. Dirk Gently lost samen met Todd Brotzman heel wat misdrijven op, die allemaal een bovennatuurlijke draai hebben.


5 januari: Comedians in Cars Getting Coffee
Jerry Seinfeld gaat samen met vrienden in de auto koffie halen. Een geinige serie waarin behoorlijk wat grappen gemaakt worden.


5 januari: Rotten
Deze documentaire kijkt naar de fraude, corruptie en gevolgen daarvan voor het wereldwijde voedselsysteem. Niemands handen blijken schoon te zijn...


12 januari: Disjointed (deel 2)
Komische serie waarin cannabis-legende Ruth Whitefeather Feldman haar net afgestudeerde zoon en een reeks andere jongeren inzet om haar te helpen haar marihuana te verspreiden.


12 januari: Somebody Feed Phil
Dave en Steve Flynn maken deze food en travel serie voor Netflix. Daarin reizen ze de wereld rond en proberen ze eten.

16 januari: Homeland (seizoen 6)
Enkele maanden nadat ze een terroristische aanslag voorkwam in Berlijn, is Carrie Mathison weer in New York gaan wonen. Daar werkt ze om moslims in de Verenigde Staten te helpen, maar haar werk laat haar nooit los"


18 januari: Tiempos de Guerra (seizoen 1)
Times of War is een netflix-serie die zich afspeelt in 1921 tijdens de Spaans-Marokkaanse oorlog. Het is het verhaal van een groep zusters die moeten zorgen voor de honderden gewonde Spaanse soldaten die aankomen in de enclave Melilla, in Noord-Afrika.


19 januari: Drug Lords (seizoen 1)
Helaas is er niets bekend over deze serie.

19 januari: The Blacklist (seizoen 4)
In seizoen 4 probeert Liz het mysterie rond haar verloren jeugd te ontrafelen, maar elke dag zonder de waarheid komen zij en haar gezin nog meer in gevaar. Ondertussen probeert de taskforce om te gaan met de terugkomst van Liz en komen vriendschappen in de knel. Reddington zint op wraak door de ontrouw van zijn naasten, maar moet nog steeds een leger van nieuwe en onverwachte blacklisters bestrijden.


19 januari: Van Helsing (seizoen 2)
Vanessa Helsing, verre familie van de beroemde vampierjager Abraham Van Helsing, wordt weer tot leven gebracht en komt erachter dat vampiers de wereld overgenomen hebben. Aan haar de taak om de orde te herstellen.


19 januari: Grace and Frankie (seizoen 4)
Als ze erachter komen dat hun echtgenoten niet gewoon samengewerkt hebben de laatste twintig jaar, maar ook een relatie hebben gehad, besluiten twee vrouwen samen met de omstandigheden om te gaan.


26 januari: One Day at a Time (seizoen 2)
Volgt drie generaties van dezelfde Cubaans-Amerikaanse familie die in hetzelfde huis woont: een net gescheiden militair moeder, haar tienerdochter, haar zoontje en haar ouderwetse moeder.


26 januari: Dirty Money (seizoen 1)
Helaas hebben we geen informatie over deze serie.

30 januari: Babylon Berlin (seizoen 1 en 2)
De Keulse commissaris Gereon Rath verhuist naar Belijn, het epicentrum van politieke en sociale veranderingen in de jaren twintig.Wekelijks nieuwe afleveringen
Maandagen: Star Trek: Discovery (seizoen 1)
Vanaf 8 januari elke maandag een nieuwe aflevering in het tweede deel van het eerste seizoen. De oorlog met de Klingons verloopt niet heel goed voor de Federation, al lijkt men een handig wapen in handen te hebben om ze definitief te verslaan. Maar eerst moet de crew van de Discovery weer thuis zien te komen"


Dinsdagen: Black Lightning (seizoen 1)
Vanaf 23 januari is er elke dinsdag een aflevering van Black Lightning te zien, de nieuwste spin-off van The CW's DC-universum. In deze serie keert de gepensioneerde superheld Black Lightning terug om het op te nemen tegen criminelen die het op zijn dochter voorzien hebben.


Donderdagen: Dynasty (seizoen 1)
Het eerste seizoen van de revival van Dynasty ging in oktober van start en ook in november zijn er afleveringen te zien. De show vertelt het verhaal van de Carrington en Colby-families.


Donderdagen: Riverdale (seizoen 2)
Sinds half oktober is het tweede seizoen van Riverdale op Netflix te volgen. Centraal staat het leven van Archie Andrew, die iets van het leven probeert te maken in het kleine stadje Riverdale en ontdekt dat er iets heel duisters verborgen gaat achter de vredige façade.Kinderseries
19 januari: Trolls: the Beat goes On! (seizoen 1)
Pikt de draad op waar de film uit 2016 stopte. De Trollen en de Bergens beleven allerhande leuke avonturen in deze leuke nieuwe kinderserie.


26 januari: The Adventures of Puss in Boot (seizoen 6)
De beroemde kat uit de Shrek-franchise beschermt het stadje San Lorenzo, een mythisch land dat onzichtbaar is voor de rest van de wereld. Ondertussen al toe aan het zesde seizoen.


26 januari: Llama Llama (seizoen 1)
De avonturen van Llama Llama en zijn moeder, mama Llama.


Lees meer over: Netflix, nieuw, Januari, Gotham, Dirk Gently, Friends, The Flash, Homeland

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie