search
'Ricky & Morty' wellicht eind 2019 terug
Series / Nieuws

'Ricky & Morty' wellicht eind 2019 terug

Het vierde seizoen laat nog wel even op zich wachten.

Het lijkt erop dat Ricky & Morty voorlopig niet op televisie terugkeren. De serie zou pas in 2019 terugkeren naar Adult Swim. De show is bedacht door Justin Roiland en Dan Harmon en draait om de avonturen van het nihilistische genie Rick Sanzhes en zijn domme kleinzoon Morty Smith.


Het is een ambitieuze serie, vol met slimme grappen. Niet alleen is het een grote hit voor Adult Swim, maar ook is het iets van een culturele sensatie aan het worden. Maar schrijver Ryan Ridley stelt dat het productieproces erg lang duurt en dat het daarom tot 2019 kan duren eer er meer te zien is.

"Ik ben gewoon geschokt als ik zie hoe lang het duurt. We begonnen seizoen drie in november vorig jaar te schrijven - en hier zijn we, elf maanden later. En ik weet hoe lang de serie kost om te schrijven, laat staan om te animeren. Dus ik zou echt verbaasd zijn als een vierde seizoen voor 2019, eind 2019 te zien is," aldus Ridley.

Dat komt vooral omdat iedereen de tijd neemt. "Ze nemen echt de tijd. Ik heb nooit begrepen waarom iedereen dat doet - alle partijen, Dan Harmon, Justin Roiland en Adult Swim niet gewoon hun shit bij elkaar rapen en die serie sneller maken. Ik snap het niet. Echt niet. Maar ze hebben vast allemaal hun eigen redenen."

Niet dat het echt verrassend is: de serie kreeg een tweede seizoen en vervolgens duurde het twee jaar voordat het derde te zien was. Kortom: het hoort erbij.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen