search
'American Horror Story' seizoen 8 speelt zich af in de toekomst
Series / Nieuws

'American Horror Story' seizoen 8 speelt zich af in de toekomst

Sarah Paulson weer van de partij.

Na de zeven seizoenen Murder House, Asylum, Coven, Freak Show, Hotel, Roanoke en Cult van de serie American Horror Story staan de achtste en negende seizoenen al gepland voor 2018 en 2019. Sarah Paulson keert in ieder geval voor seizoen 8 terug en nu is ook bekend dat dit seizoen zich in de toekomst afspeelt.


Tijdens een persbijeenkomst voor Television Critics Association sprak bedenker Ryan Murphy over de serie. Volgens Entertainment Weekly zei Murphy dat hij met het nieuwe seizoen "graag de toekomst in wil". Hij wilde overigens niet zeggen of de serie zich in de ruimte afspeelt.

"Ik heb het vandaag gepitcht voor [FX-baas] John Landgraf, gelijk na de TCA-panel. Hij vond het geweldig, maar hij heeft me gevraagd er niet verder over te praten. Hij viel namelijk uit zijn stoel van geluk. Ik denk dat mensen het geweldig gaan vinden, ondanks dat het anders is dan we eerder hebben gedaan. Maar ik probeer altijd het tegenovergestelde te doen dan wat we eerder met de show hebben gedaan," aldus de enthousiaste Murphy.

Ook van acteur Dylan McDermott is bekend dat hij terugkeert, waarschijnlijk met de nodige andere bekenden uit de horrorserie. Een start datum is nog onbekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen