Beelden en posters voor 'Homeland' Seizoen 7

Teaser voor 'Homeland' Seizoen 7

Carrie vs. President Keane.

Bram de Groot, 12 januari 2018 16:35

Showtime heeft drie posters en een teaser / featurette vrijgegeven voor het zevende seizoen van hun successerie Homeland. Het nieuwe seizoen debuteert op zondag 11 februari en uiteraard is Golden Globe-winnares Claire Danes terug voor de hoofdrol.

In seizoen 7 zijn er ook rollen voor Mandy Patinkin, Elizabeth Marvel, Linus Roache, Maury Sterling, Amy Hargreaves en Jake Weber. Zij keren terug in bestaande rollen. Morgan Spector (Boardwalk Empire) heeft een nieuwe rol.

Aan het einde van het vorige seizoen was er een aanslag op het leven van president Keane (Marvel). Daarop liet zij 200 leden van de inlichtingendienst arresteren, en brak daarmee de belofte die ze had gemaakt aan Carrie (Danes). Onder meer Saul Berenson (Patinkin) werd opgepakt zonder dat er een aanklacht werd ingediend. Aan het begin van seizoen 7 is Carrie weg bij het Witte Huis en woont ze bij haar zus Maggie (Hargreaves). Ze gaat het opnemen tegen Keane om de 200 vrij te krijgen.


Bron: Showtime

Lees meer over: homeland, seizoen 7, trailer, trailer, Carrie Danes, Carrie Mathison, midden oosten, cia, Rupert Friend, Mandy Patinkin

Informatie over de serie: Homeland

Populair nieuws