Nieuwe foto's 'Star Wars Rebels'

Nieuwe foto's Star Wars Rebels

We krijgen een poster en wat foto's.

Jim Pedd, 1 mei 2014 08:00

Er is genoeg Star Wars-nieuws deze dagen. Gisteren werden de hoofdrolspelers van Star Wars: Episode VII bekend gemaakt en nu is er nieuw promomateriaal vrijgegeven van Star Wars Rebels, de serie die een brug moet vormen tussen de films Revenge of the Sith en A New Hope.
Naast bovenstaande foto vind je hieronder nog wat foto’s en posters. De volledige trailer is er overigens nog niet, die komt komende zondag. Dan is het Star Wars Day. De serie van scenarist en producent Simon Kinberg zet het verhaal van Clone Wars voort.

De show speelt zich af in de tijd dat het Keizerrijk zijn greep op het sterrenstelsel verstevigt. Als de serie begint, hebben de strijdkrachten van het Keizerrijk een afgelegen planeet bezet, alwaar ze de levens van de lokale bevolking verwoesten. Er zijn gelukkig een paar mensen die het op durven te nemen tegen de Stormtroopers en TIE fighters: de bemanning van het schip Ghost. Samen nemen ze het op tegen nieuwe slechteriken, beleven ze spannende avonturen en worden ze helden.







Lees meer over: star wars rebels, disney, lucasfilm, star wars day, hera, vanessa marshall, zeb, steve blum, kanan, freddie prinze jr, ezra bridger, noah taylor, sabine, tiya sircar, chopper

Informatie over de serie: Star Wars Rebels

Populair nieuws