search
Syfy geeft 'Happy!' tweede seizoen
Series / Nieuws

Syfy geeft 'Happy!' tweede seizoen

Het eigenwijze drama lijkt aan te slaan bij de kijkers van het netwerk!

Syfy heeft bekend gemaakt dat het vertrouwen blijft behouden in haar drama 'Happy!'. Bijgevolg komt er met zekerheid een tweede seizoen van de reeks. De bekendmaking komt er in de aanloop naar de finale aflevering van het eerste seizoen komende woensdag.


"Happy! heeft voor een aardverschuiving gezorgd binnen het televisie landschap door de combinatie van een unieke vertellingswijze samen met de fantastische acteerprestaties van Christopher Meloni", aldus Chris McCumber, de president of entertainment networks bij NBCUniversal Cable Entertainment. "Als de mensen dachten dat het eerste seizoen gek was, dan kan ik niet wachten om hun reactie te zien wanneer ze ontdekken wat Grant Morrison, Brian Taylor en de volledige cast nog verder voor moois in petto hebben."

Morrison en Brian Taylor zijn de executive producers voor de reeks en worden daarbij bijgestaan door Neal Moritz, Pavun Shetty en Toby Jaffe van Original Film. Patrick Macmanus fungeert als showrunner voor het drama. Ben jij een fan van 'Happy!' en kijk jij al uit naar het vervolg van de reeks?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen